Bokslessen voor meiden

Yoi organiseert bokslessen voor meiden tussen de 14 en 20 jaar. Deze lessen zijn gericht op het verbeteren van het zelfbeeld en het zelfvertrouwen. De bokslessen worden gegeven door instructrice Kimberley welke ervaren is in het geven van bokslessen. De lessen worden gegeven vanuit de principes van het boksend opvoeden.

Vanaf 1 april 2023 is er een mogelijkheid om op de maandag van 16:00 – 17:00 een keertje mee te doen en een les uit te proberen.

Yoi Magazine #1

Ter ere van het 15-jarige jubileum van Yoi in 2022 verscheen eind van het jaar het eerste magazine.

Het magazine geeft een kijkje in de keuken van de werknemers en hun werkzaamheden. Daarnaast vind je leuke tips voor thuis en ervaringsverhalen. Je kunt een exemplaar bij Yoi krijgen of bekijk het magazine online.

BELANGRIJK! Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. En houden steeds de richtlijnen aan, die de overheid en het RIVM hierbij opstellen.
Nu de beslissing is genomen dat de scholen de komende weken sluiten, hebben ook wij besluiten genomen rondom onze activiteiten. Deze besluiten gelden in elk geval tot en met 6 april.
Naar al onze cliënten is een mail verstuurd met ons beleid in deze hectische tijden. Hou verder onze website en FB in de gaten voor verdere berichtgevingen.

Veindagen 2019!

Wij doen mee!

Trots en enthousiast mogen wij jullie vertellen dat wij exposant zijn op de Veinedagen!
Dit is dé prikkelende beurs voor ouders en zorgprofessionals.
Linda, Demy en Kayleigh zullen jullie hier meer vertellen over onze diensten voor kinderen met een verstandelijke beperking of meervoudige beperkingen.

“Vanuit de gedachte dat er nog zoveel te vertellen is, organiseren we een beurs volop informatie en inspiratie”, aldus de organisatie van de Veinedagen.

We hopen jullie daar te ontmoeten!

Yoi Orthopedagogiek & Trainingen is gebonden aan de NVO beroepscode, welke strenge eisen hanteert rondom de privacy. In het kader van de AVG die met ingang van 25 mei jl. in werking is getreden, heeft Yoi een privacyverklaring opgesteld. Deze kunt u hier lezen.

Sinds vrijdag 23 februari is Yoi partner van Haviq, hét expertisecentrum hoogbegaafdheid in de Drechtsteden en regio Zuid-Holland zuid. Stichting Hart voor IQ brengt alle diensten onder één dak, van ontmoeting, onderzoek, begeleiding tot onderwijs.

Sinds de komst van de Jeugdteams in 2015 werken we intensief en naar tevredenheid samen.

Yoi werkt vraaggericht; de vraag van de cliënt en zijn/haar doel staat centraal.
Yoi biedt maatwerk; geen traject is hetzelfde, we zoeken uit wat de cliënt nodig heeft om zich adequaat te kunnen ontwikkelen.
Yoi kan gefinancierd worden vanuit een PersoonsGebondenBudget, vanuit een arrangement door het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs en/of door de cliënt zelf (particulier).
 

Wat hebben we te bieden?

Diagnostiek en behandeling GGZ
– expertise op het gebied van angst, selectief mutisme, ASS, hechting, trauma, rouw, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.
– handelingsgericht en outreachend.
– hoge kwaliteit door inzet van onder andere evidence based protocollen.

Begeleiding bij pedagogische/psychologische/psychosociale problematiek
– denk bij problemen voortkomend uit echtscheiding, pesten, maar ook faalangst, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen.
– actief, creatief en ervaringsgericht.
– begeleiding in de thuissituatie, op school, op locatie en bij Yoi.

Coachingstrajecten voor een vaste prijs van €495,- 
– zelfbeeld, zelfvertrouwen, zelfstandigheid en volwassen worden, studie-/loopbaankeuze of andere persoonlijke vragen en doelen.
– intensief, kortdurend coachingstraject op maat.
– voor kinderen en volwassenen van 8 tot 100 jaar!

Begeleiding en verzorging van kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking
– begeleiding gericht op zelfredzaamheidsbevordering.
– aanbieden van activerende, educatieve en ontspannende activiteiten.
– ondersteuning in de thuissituatie, op school, dagbesteding of locatie naar keuze.

Wat zouden we jouw cliënt(en) kunnen bieden?

Yoi bestaat 10 jaar. En om dat te vieren nodigen we je uit voor twee gratis workshops. Op die manier kun je op een actieve manier kennis maken met Yoi; wie wij zijn, wat we doen en hoe we dat doen. In onze workshops krijg je kennis, nieuwe inzichten en handvatten aangereikt.

Wees er snel bij want per workshop (2x een uur) hebben we slechts plek voor 15 mensen!

Kijk voor meer informatie over de workshops: Relaxed opvoeden, hoe doe je dat? en Kickstart je voornemens.

In de workshop Relaxed opvoeden, hoe doe je dat? gaan we op onderzoek naar de inhoud en het doel van opvoeden. Gedurende twee keer een uur leer je op een (inter)actieve manier kijken naar opvoeding en naar je rol als opvoeder. Verwacht inzichten in jezelf en handige tips voor een opvoeding die bij jou past! Om relaxed op te kunnen voeden, is het handig om keuzes te maken, prioriteiten aan te brengen en grenzen te kunnen stellen.

Wil jij ook op een meer ontspannen manier opvoeden?

Meld je direct aan via actie@yoi-dordrecht.nl onder vermelding van je naam en de workshop.

We zien je graag op woensdag 17 én 24 januari 2018 van 10u00 – 11u00 bij Yoi op de Jan Valsterweg 80 te Dordrecht.

Kickstart je voornemens

In de workshop Kickstart je voornemens gaan we actief en creatief aan de slag met jouw  voornemens voor 2018. Om je doelen te bereiken, is het handig om te weten wat je goede voornemen je gaat opleveren. Door twee keer een uur verschillende dingen te doen en te ervaren kom je tot inzichten die ervoor zorgen dat je actief en gemotiveerd te blijft. En kom je misschien wel tot de ontdekking dat om je doel te bereiken, je een ander voornemen nodig hebt!

Benieuwd hoe dat werkt?

Meld je direct aan via actie@yoi-dordrecht.nl onder vermelding van je naam en de workshop.

We zien je graag op vrijdag 12 én 19 januari 2018 van 13u30 – 14u30 bij Yoi op de Jan Valsterweg 80 te Dordrecht.

Dé Co-ouderschaps App

Heppee maakt het leven van kinderen en hun gescheiden ouders makkelijker en leuker! Ook na een scheiding staat je kind centraal. Deel mooie en belangrijke momenten van je kind met elkaar en de familie.

Heppee, de co-ouderschaps en familie app voor gescheiden ouders en kinderen
Top