Jeffrey de Geus

Naam: Jeffrey de Geus
In dienst bij Yoi sinds: 2019
Expertisegebieden: Emotieregulatie, Weerbaarheid, Sociale vaardigheden, Zelfbeeld en zelfvertrouwen
Motto: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt’

Momenteel ben ik werkzaam bij Yoi in de rol van jongerencoach en dit doe ik met veel plezier en enthousiasme. Het mooie aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid van de mensen waar ik mee in contact kom. Een ieder geheel uniek en bijzonder getalenteerd.

In de begeleidingen ben ik graag de persoon die de ander een zetje in de juiste richting kan geven. Ik geloof namelijk in de krachten en talenten van een ieder, soms hebben we enkel even wat begeleiding nodig om op de juiste manier in beweging te komen.

Naast Yoi ben ik als trainer/coach al vele jaren bezig met het begeleiden en coachen van jeugdvoetballers. Hier heb ik altijd veel waarde gehecht aan het pedagogische aspect van mijn rol als jeugdtrainer. Belangrijke voorwaarden om spelers (lees: mensen) te laten ontwikkelen zijn in mijn visie dan ook het creëren van een vertrouwde omgeving en het vinden van de juiste individuele benadering binnen een teamsetting. Ieder individu is anders, wat voor de één werkt kan voor de ander niet werken, of andersom. Deze visie hanteer ik daarom ook zeker in mijn begeleidingen bij Yoi.

Om die laatste reden heb ik mij dan ook altijd geïnteresseerd in de leer van Action Type, een manier om goed inzicht te krijgen in de kenmerken en voorkeuren van mensen. De Action Type benadering is dan ook gericht op het leveren van maatwerk bij de ontwikkeling van menselijk potentieel.

Namens Yoi lever ik dan ook graag maatwerk door het individu als uitgangspunt te nemen binnen de algehele setting.

Top