Jeffrey de Geus

Mijn naam is Jeffrey de Geus, ik ben 27 jaar en woonachtig in Zwijndrecht. Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij YOI in de rol van jongerencoach en dit combineer ik momenteel met het volgen van de opleiding Social Work aan de Hogeschool.

Voetbal is mijn grote passie en iets wat ik naast karate op zowel het veld als in de zaal heb beoefend. Door blessures ben ik op 19 jarige leeftijd noodgedwongen gestopt met sporten en ben ik verder gegaan met iets waar ik destijds al wat jaren mee bezig was, namelijk training geven aan en het begeleiden/coachen van jeugdvoetballers.

Met mijn ervaring bij diverse selectieteams van clubs als sv Oranje Wit, BVV Barendrecht, VVGZ, ASWH, vv Spijkenisse en Stichting Sparta Rotterdam heb ik altijd veel waarde gehecht aan het pedagogische aspect van mijn rol als jeugdtrainer. Belangrijke voorwaarden om spelers te ontwikkelen zijn in mijn visie dan ook het creëren van een vertrouwde omgeving en het vinden van de juiste individuele benadering binnen een teamsetting. Ieder individu is anders, wat voor de één werkt kan voor de ander niet werken, of andersom.

Om die reden heb ik mij dan ook altijd geïnteresseerd in de leer van Action Type, een manier om goed inzicht te krijgen in de kenmerken en voorkeuren van mensen. De Action Type Benadering is dan ook gericht op het leveren van maatwerk bij de ontwikkeling van menselijk potentieel.

Namens Yoi lever ik dan ook graag maatwerk door het individu als uitgangspunt te nemen binnen de algehele setting.

Top