Kayleigh van Genderen

Naam: Kayleigh van Genderen
In dienst bij Yoi sinds: 2014
Expertisegebieden: ASS, Zelfbeeld en zelfvertrouwen, Angsten, Prikkelgevoeligheid, Kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperkingen
Motto: Werken vanuit verbinding en vertrouwen is de kern van mijn werk bij Yoi

Werkzaam zijn als manager en begeleider bij Yoi, biedt mij een zeer uitdagende, leuke dynamische baan. Het vraagt veel van mijn flexibiliteit, creativiteit en vermogen om in oplossingen te denken. Dit maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga . Het is altijd weer een verrassing wat de dag brengt.

Mijn werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit cliëntcontact. Het werken vanuit een verbinding en aansluiten bij de behoefte van de cliënt is wat ik erg fijn vind om te doen.

Daarnaast houd ik me bezig met het aansturen van de werkgroepen binnen ons team, zodat we ook onze organisatiedoelen behalen.

Kort na het afronden van mijn opleiding tot persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg, ben ik bij Yoi begonnen. Door verschillende cursussen zoals ‘geef me de 5’ en ‘ACT 4 Kids te volgen, heb ik mijn kennis over verschillende onderwerpen kunnen uitbreiden.

Ook de HBO opleidingen tot manager en jongerencoach heb ik inmiddels weten af te ronden.

Mijzelf blijven ontwikkelen loopt als een rode draad door mijn leven, zowel op het werk als privé.

Ik doe mijn werk met heel veel passie, liefde en plezier!

Top