Kayleigh van Genderen

Mijn naam is Kayleigh en ik ben 25 jaar. Sinds vier jaar werk ik bij Yoi.
Ik kwam net van school en ik had vier banen. Allemaal even leuk, dynamisch en interessant.
Inmiddels ben ik fulltime te vinden bij Yoi. Mensen vragen wel eens: “Wat is je droombaan?”
Die heb ik al! Toch heb ik nog genoeg wensen en doelen voor de toekomst. Hier werk ik aan door mezelf te blijven uitdagen en actief te blijven leren. Inmiddels heb ik ook de HBO opleiding tot Jongerencoach succesvol afgerond.

Ik ben vooral werkzaam in de begeleiding van gezinnen en kinderen/jongeren met ASS, ADHD, SIS (Sensorische Integratie Stoornis), angststoornissen, een laag zelfbeeld en/of weinig zelfvertrouwen.
Coachen, ervaringsgericht begeleiden, naast je staan, jouw behoefte zien en aanvoelen en hierop inspelen, structuur en overzicht aanbrengen, rust bieden,
pyscho-educatie, inzicht geven in eigen emoties, luisteren naar je verhaal en je bewust maken van je eigen kwaliteiten, mogelijkheden en kracht, is wat ik doe.

Naast gezinsondersteuning en (praktische) begeleiding van kinderen/jongeren, ligt mijn hart ook bij de begeleiding en verzorging van kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Dit heb ik altijd al willen doen en ik geniet enorm van het persoonlijke contact. Ik heb veel ervaring opgedaan met deze doelgroep tijdens mijn stages en werk in logeerhuizen, kinderdagcentra en dagbesteding. In deze periode heb ik veel geleerd over verschillende communicatiemethoden (gebaren, inpuzzelen, matchen, picto’s etc), persoonlijke verzorging, zelfredzaamheid van ADL stimuleren en vooral het bieden van veiligheid.

Kijken naar mogelijkheden, positieve benadering, inspelen op de behoeften van het kind/de jongere, zorg op maat bieden en de ‘kleine’ stapjes zien, is de kern van mijn werk bij Yoi.
Ik doe mijn werk met heel veel passie, liefde en plezier!

Top