Kayleigh van Genderen

Mijn naam is Kayleigh van Genderen. Ik ben 28 jaar en sinds zeven jaar werk ik met heel veel plezier bij Yoi.

Werkzaam zijn als manager, persoonlijk begeleider en jongerencoach binnen Yoi, biedt mij een zeer uitdagende, leuke dynamische baan. Het vraagt veel van mijn flexibiliteit, creativiteit en vermogen om in oplossingen te denken. Dit maakt dat ik eigenlijk iedere dag met plezier naar mijn werk ga . Het is altijd weer een verrassing wat de dag brengt.
Mijn droombaan heb ik al gevonden. Toch heb ik nog genoeg wensen en doelen voor de toekomst. Hier werk ik aan door mezelf te blijven uitdagen en actief te blijven leren. Ik volg bijvoorbeeld regelmatig opleidingen, workshops en cursussen. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk. Mijzelf uitdagen op dit gebied loopt dan ook als een rode draad door mijn leven.

Kort na het afronden van mijn opleiding tot persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg, ben ik bij Yoi begonnen. Inmiddels heb ik ook de HBO opleiding tot jongerencoach succesvol kunnen afronden. Door verschillende cursussen zoals ‘geef me de 5’, ‘aanreiken en toedienen van medicatie’ en ‘how2talk2kids’ te volgen, heb ik mijn kennis over verschillende onderwerpen kunnen uitbreiden.

Ik ben vooral werkzaam in de begeleiding van kinderen en jongeren met ASS, angsten, hooggevoeligheid, faalangst, een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen.
Toch ligt mijn hart ook bij de begeleiding en verzorging van kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Dit heb ik altijd al willen doen en ik geniet enorm van het persoonlijke contact en een bijzondere vertrouwensband.

Coachen, ervaringsgericht begeleiden, naast je staan, jouw behoefte zien en aanvoelen en hierop inspelen, structuur en overzicht aanbrengen, rust bieden,
pyscho-educatie, inzicht geven in jouw emoties, luisteren naar je verhaal en je bewust maken van je eigen kwaliteiten, mogelijkheden en kracht, is wat ik doe.

Werken vanuit verbinding en vertrouwen is de kern van mijn werk bij Yoi.
Ik doe mijn werk met heel veel passie, liefde en plezier!

Top