Lèvi Post

Naam: Lèvi Post
In dienst bij Yoi sinds: 2020
Expertisegebieden: Angsten, Depressie, Hechting
Motto: ‘Als je alles geeft, heb je niets te verliezen’

Ik werk momenteel bij Yoi als Kinder – en Jeugdpscholoog. Het fijne aan het werk bij Yoi is dat hier vooral gekeken wordt naar wat een kind wél goed kan en leuk vindt. Dit wordt gebruikt als uitgangspunt voor de begeleiding en behandeling. In mijn ogen is ieder kind uniek. Ik help hen dan ook graag om hun kracht en sterktes te halen uit hun unieke eigenschappen. Hierbij staat voorop dat het kind zich veilig en gehoord voelt. Daarom is wederzijds vertrouwen een belangrijk beginsel binnen de begeleiding. Binnen mijn begeleidingen en behandelingen vind ik het ook erg belangrijk om actief en creatief bezig te zijn. Zo zitten we niet alleen op kantoor, maar kunnen we ook voetballen, zwemmen, verven, tekenen, boxen of een dagje klimmen in het klimbos.

Na het afronden van de middelbare school wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Ik heb namelijk al snel een goede klik met kinderen. Ook kan ik voor mijn gevoel bij kinderen erg veel bereiken. Dit werd bevestigd tijdens mijn vrijwilligerswerk in India, Hier gaf ik les aan 60 weeskinderen. Ook heb ik veel verschillende activiteiten met hen gedaan zoals voetballen en tekenen. Ik ging ook altijd mee naar school om hier ondersteuning te bieden. Ik had en heb zulk leuk contact met deze kinderen, dat dit mij verder heeft gestuurd naar het werken met kinderen. Ook heeft dit mij toen in laten zien dat mijn hulp daadwerkelijk verschil maakte.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik hun humor en hun unieke blik op de wereld. Deze humor zet ik graag in om de behandeling/begeleiding op een leuke manier te laten lopen.

Top