Lijnie Reijers

Mijn naam is voluit Lijnie Siti Slamet Reijers en ik ben geboren op 13 september 1978 in Pekalongan te Indonesië. Na enkele maanden ben ik opgehaald door mijn adoptiemoeder en naar Nederland gekomen. Ondertussen ben ik getrouwd met een dierenarts en heb met hem een geweldige zoon en een hele gave dochter!

Als ik mezelf in drie steekwoorden zou moeten omschrijven, kies ik voor passievol, ambitieus en veelzijdig. Balans houden tussen alle rollen die ik vervul, is een uitdaging. Tegelijkertijd geven al deze verschillende rollen zin aan mijn leven.

Moeder zijn, is liefdevol geven en ontvangen! Partner zijn, is liefhebben en werken aan complementeren. Aikido leraar zijn, is verbonden zijn met anderen en continu zelf ontwikkelen. Orthopedagoog generalist zijn, is mijn hart en passie volgen.

Yoi Orthopedagogiek & Trainingen ben ik eind 2007 dan ook gestart vanuit het idee: ‘waarom doen wat we altijd deden terwijl we weten dat het anders, leuker of beter kan?’

Leven is leren, ik ben dan ook voortdurend bezig met mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en opleidingen. Ik wil altijd en overal het maximale uithalen en probeer dat ook bij anderen te doen. Als je je passie vindt, blijft de energie stromen!

Top