Liliane van Oijen

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Liliane, geboren op 2 juni 1978 te Dordrecht. Ik ben de trotse moeder van 3 prachtige, intelligente en sensitieve dochters. Graag stel ik me voor als samenwerkingspartner van Yoi. En vertel ik met genoegen wat gemaakt heeft dat ik nu doe wat ik doe.

In 2003 studeerde ik af aan PABO HR&O. Het kind zien, het kind horen en de veiligheid van het kind stonden en staan bij mij centraal.

Ik ben een mensen mens, gevoelig, creatief, eigenwijs, enthousiast en leergierig. Het is een zegen om te mogen blijven ontwikkelen en groeien in het leven. Na vele verdiepingen in thema’s zoals hoogbegaafdheid, ADHD vs voeding, NLP, praktische filosofie, ontwikkelde ik steeds meer coaching tools.

Door mijn ziek worden in mei 2015 besloot ik een carrière switch te maken. Van de coachende juf naar Personal trainer/coach. Ik volgde div. Opleidingen in sport & yoga en eind voorjaar 2020 verwacht ik af te studeren als psychotherapeut aan VTI(verlies trauma integratie) opleiding. Eind 2019 verwacht ik de opleiding tot ademcoach af te ronden.

Met deze hele cocktail aan kennis en ervaringen heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld. Vanuit mijn eigen onderneming Gym Dordrecht in samenwerking met Robert van Boxel, geef ik personal training & Lifestyle coaching aan jong en oud. In je kracht komen/blijven en lekker in je vel zitten is waar ik met de cliënt aan werk.

Het lekker in je vel zitten letterlijk en figuurlijk gaat mijn inziens over 3 peilers. Beweging, stress reductie en voeding.
* Beweging d.m.v sport als kracht-, cardio- en bokstraining. Je fit voelen en in je kracht komen als doel, ont-stressen en ontladen
*Stressreductie, beter slapen, gedurende dag beter om kunnen gaan met emoties, yoga, adem en mindfullnes
*Voeding draagt bij aan je fit voelen. Je verkrijgt inzicht in jouw voedingspatroon en concrete handvatten om je energieker te voelen.

Ooit leerde een wijze man mij:”Je kunt meer dan je denkt”.

Top