Nadia de Jong

Mijn naam is Nadia de Jong en ik ben 20 jaar oud, is zo’n standaard zinnetje altijd! 

Ik ben veel meer een persoon die graag anders naar dingen kijkt, of de dingen anders ziet. Het kan altijd beter en niks is gek genoeg. Ik hou van uitdagingen en zo kwam ik ook bij deze functie! Ik kom zelf uit de luchtvaart wereld maar dat hangt nu even op zijn kop. Helaas vliegen er momenteel te weinig vliegtuigen dus zit ik thuis. Dat is niks voor mij en dus ben ik deze uitdaging aangegaan. Dit kan ik ook makkelijk combineren voor als de vliegtuigen wel weer gaan vliegen! Voor nu ben ik vooral te vinden bij Yoi. Een hele fijne plek waar jij centraal staat.

Voor mijn opleiding heb ik 3 jaar lang in een studentenraad gezeten. Het was mooi en leuk om hier deel van uit te maken. Een klein groepje dat best wel wat voor elkaar kreeg en helemaal op onderwijs gericht.

Bij Yoi krijg ik de mogelijkheid om een kinderraad op te zetten met de cliënten van Yoi. Hoe fijn is het dat uw dochter/zoon op een leuke manier meer inspraak kan krijgen over zijn of haar traject. Daarnaast maken zij ook deel uit van de toekomst van Yoi! Ik kijk uit naar de leuke en leerzame bijeenkomsten van de kinderraad en dat misschien wel samen met jou!

Daarnaast vervul ik ook de functie als SMO (social media officer) zodat je snel en goed op de hoogte bent en blijft van alle activiteiten van Yoi. 

Top