Sanne Plazier

Naam: Sanne Plazier
In dienst bij Yoi sinds: 2021
Expertisegebieden: Hoogsensitiviteit, Zelfbeeld en zelfvertrouwen, (Kinder)tekeningen analyse, Creatieve therapie, Acceptence and Commitment Therapy (ACT)
Motto: No rain, no flowers.

Je kent ze wel toch? Van die typische mensen met biologische groente in linnen tassen. Dat zijn dezelfde mensen die zonnepanelen op hun dak hebben, waarvan broccoli hun lievelingseten is, en die al tuinbroeken droegen voordat ze hip waren. Om het plaatje compleet te maken, hebben ze met een beetje geluk bijzondere huisdieren. Geiten of zo. Nou, mocht je het nog niet aanvoelen: zo’n mens ben ik dus.

Alle stereotyperingen daargelaten, is authenticiteit voor mij erg belangrijk. Ik ben graag mezelf en doe waar ik voor sta en waar ik gelukkig van word. Het allerleukste vind ik dus ook om jongeren hierin te begeleiden. Wie ben je? En hoe ga je je eigen weg? Los van (vermeende) verwachtingen van anderen. Dit kan gaan over het ontdekken van je interesses, waarden en kwaliteiten. Maar ook over studiekeuze of gender/seksualiteit.

Daarnaast is gelijkwaardigheid een ideaal wat ik met al mijn energie wil nastreven. Je bent anders, maar niet beter of slechter. Hier ben ik graag met kinderen, jongeren én ouders over in gesprek. Hoe is het om je anders te voelen en hoe ga jij (en omgeving) om met bijvoorbeeld een diagnose.

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Yoi als pedagoog. Met heel veel plezier begeleid ik kinderen, jongeren en ouders. Dit doe ik het liefst op een creatieve en spelenderwijze manier met hier en daar een beetje humor. Tekenen, schilderen, wandelen, spel of praten. Het kan allemaal aan bod komen wanneer je met mij aan het werk bent.

Top